Followers

Friday, August 19, 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah ;)

Salam Blogger utk semua....

Entry hari ni special sket....
"in a mood to join segment"
sbenarnya dah lama teringin nak join segment dlm blogger...
so tngh godek2 blogger ...
terjumpa la satu blog...Anif Abdullah nma tuannya.....

memandangkan follower aku mmg under 500..
so aku pun "menjoinkan" diri utk participate dlm segment ni...


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

1)Wajib menjadi Follower Blog Anif Abdullah

2)Copy BANNER kat bawah

3) Paste kan ke dalam entri yang korang buat bertajuk " Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah "

4) Di dalam entri itu haruslah ada 
* Nama 
*Hobi korang


5) Dah siap,tinggalkan LINK korang tu ke entri tersebut..  Senang kan?

6) Korang ada kebebasan untuk TAG kawan-kawan (pastikan mereka tahu ya)


7) Tujuan Segmen: 


Untuk meningkatkan jumlah follower 500 kebawah sahaja (500 ke atas,sori eh) dan memeriahkan  blog korang sempena bulan puasa,kemerdekaan dan lebaran ini dengan tetamu yg hadir.. Tambahan pula, para blogger dapat jugak bertukar-tukar hobi sekaligus merapatkan hubungan silaturrahim antara satu sama lain.


8) Apabila tamat penyertaan,AA akan mempromosi setiap blog di dalam ENTRI KHAS...

9) Tarikh tutup penyertaan : 22 OGOS 2011 (tak perlu lama-lama sangat)


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Entry Segment




Nama : 
Siti Shakina Binti Sabri
a.k.a 
Miss Ayumi

Hobi : 
Blogwalking 
Dengar lagu
Lepak kat pantai
Men Game
Kacau org
Kacau Cik Tam & Cik Teh (my sweet Little Cat)
Kacau Mr. Afiq
Kacau Hinata_amaru
senang cerita , kacau semua org lah.... 
hehehehe.......jahat x aku???

Ucapan: (skema betoi minah ni)
salam pd semua blogger....
harap dgn entry dlm segment ni, aku akan dapat ramai lagi kenalan baru dan semperna
lebaran yg bakal mendatang..aku nak ucapkan selamat berpuasa dan Selamat Hari Raya...

p/s: jgn main mercun taw...Bahaya!!!!

Sekian




11 comments:

  1. wahhhh.. slamat berjoin yer.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  2. promosi la sngt....saja join jer...:P

    ReplyDelete
  3. saya datang dari Jepun & follow awak sekali..

    follow me back ya.. :)

    selamat hari raya :D

    ReplyDelete
  4. Salam Ukhwah..
    saya dari Rusia dah follow ;)..Jemput follow semula di blog sy ya..

    http://tentanghidup-ikin.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  5. singgah dan follow sini dr segmen yang sama :)
    sorry lambat sbb jauh naik lori dr brazil :)
    slmt berkenalan :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  6. slm raye, follow sini dr segmen AA, group korea. Jemput dtg blog plak ye =)

    http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  7. hi...follow here=)..slm kenal=)...sy dri team dubai=)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. lmbt skit smpainyer.. hihihi..
    singgh n follw kamu.. dri group NZ..
    slm pknalan.. meh lah follw haza juge.. :P

    http://cikhazafizzah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. fly from mexico! jum follow2. btw, nice belog =D

    ReplyDelete